Biltid Desktop

Prisvärt program för din bilverkstad - för dig som villa ha full kontroll på din data med lokal installation!

Biltid System erbjuder framtidens program, affärssystem och verkstadssystem för bilverkstad, däckverkstad, biltvätt, rekond, lasbilsverkstad och MC verkstad
Få kontroll på din vardag

Beskrivning funktioner

Introduktion
Biltid Desktop är ett enklare och kanske marknadens mest prisvärda system för bilverkstäder. Det erbjuder en effektiv lösning för dig som har bilverkstad, lastbilsverkstad, MC verkstad, däckvärkstad, tvätt och rekond med fokus på enkelhet och funktionalitet. Det är ett affärssystem som är enkelt att använda och installeras lokalt på din dator eller server, vilket ger verkstaden fullständig kontroll över sina data och processer.

Koppling mot Transportstyrelsen
En av de mest värdefulla funktionerna i Biltid Desktop är integration mot Transportstyrelsen. Detta innebär att du som verkstad kan dra nytta av uppdaterad information och smidig åtkomst till fordonsdata för att göra kostnadsförslag, skapa arbetsordrar och utfärda fakturor. Genom denna integration kan kan du vara säker på att dokumentation och transaktioner är korrekta och i överensstämmelse med gällande lagar och regler.

Kostnadsförslag och arbetsorder
Funktionaliteten för kostnadsförslag, arbetsorder och fakturering är intuitiv och användarvänlig. Du kan snabbt och enkelt skapa och skicka kostnadsförslag till dina kunder, skapa detaljerade arbetsordrar med alla nödvändiga uppgifter och sedan generera fakturor för det utförda arbetet. Fakturorna kan skrivas ut eller skickas via e-post, vilket ger flexibilitet och effektivitet i sin faktureringsprocess.

Faktura och kundreskontra
Biltid Desktop erbjuder också omfattande funktioner för att hantera kundreskontra och följa upp betalningar. Ni kan enkelt hålla koll på vilka arbetsordrar som ska faktureras och vilka som redan har betalats. Genom att ha fullständig översikt över era ekonomiska transaktioner kan ni säkerställa en sund ekonomisk hantering och säkert kassaflöde.

Dagsavslut och försäljningsrapport
En annan viktig funktion är möjligheten att göra dagliga avslut för att hålla koll på dagens försäljning. Med tydliga rapporter och sammanställningar kan du som verkstad få insikt om din verksamhet.

Egna artiklar och prisfiler
Utöver att underlätta kostnadsförslag, arbetsorder och fakturering, ger systemet dig möjlighet att skapa egna artiklar, paket och läsa in prisfiler.

Sammanfattning
Sammanfattningsvis erbjuder Biltid Desktop en prisvärd och användarvänlig lösning för bilverkstäder, som underlättar och effektiviserar ert dagliga arbete. Med sin integrering mot Transportstyrelsen, enkelheten i kostnadsförslag, arbetsorder och fakturering samt möjligheten att hantera kundreskontra och följa upp betalningar, är det ett perfekt verktyg för dig som strävar efter effektivitet och framgång i din verksamhet.

Biltid system gör skillnad

Framtidens verkstäder genom digitala partnerskap

Genom strategiska partnerskap med framstående företag i Norden, har Biltid System positionerat sig för att leverera digitala lösningar till verkstäder och företag. Genom att dra nytta av samlade erfarenheter och insikter, öppnar vi dörren till banbrytande verktyg och teknik som tar din verksamhet till nya höjder. Vår vision sträcker sig bortom nuet och in i en framtid där digital närvaro inte bara är viktig, utan avgörande. Med fokus på att leda dig in i denna digitala era strävar vi efter att forma en verklighet där din verkstad blomstrar i den accelererande digitala utvecklingen.

Biltid System erbjuder framtidens program och verkstadssystem för bilverkstad, däckverkstad, biltvätt, rekond, lasbilsverkstad
Offert, arbetsorder, faktura & bokföra

Snabbt, stabilt
& enkelt

Biltid Desktop är väldigt lätt att komma igång med och innehåller endast de mest nödvändiga funktionerna för att driva en proffesionell verkstad där du ska skapa offert som sedan görs om till arbetsorder och fakturor. Det är ett program och affärssystem som är anpassat för dig som driver bilverkstad och andra typer av verkstäder inom fordonsbranschen, såsom verkstäder för husbilar, motorcyklar, tunga fordon, däck, tvätt eller rekond. Du får full kontroll över det ekonomiska flödet och kan med enkelhet få en översikt på öppna arbetsorderar och obetalda fakturor. Systemet sammanställer med några knapptryck en rapport på vald period där alla händelser samlas under angivna bokföringskonton som du enkelt kan registrera i ditt bokföringsprogram eller läsa in via en genrerad SIE fil. Du kan enkelt köpa till modulen Bokföring så kan du driva hela din verksamhet på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Biltid System erbjuder framtidens program, affärssystem och verkstadssystem för bilverkstad, däckverkstad, biltvätt, rekond, lasbilsverkstad och MC verkstad
Integration mot Transportstyrelsen

Alltid relevanta fordons & ägaruppgifter

Biltid Desktop är integrerat mot Transportstyrelsen så du enkelt kan hämta fordons och ägaruppgifter när du ska påbörja en offert eller kostnadsförslag. Det gör att du alltid arbetar med relevanta uppgifter och slippa ställa onödiga frågor till bilägaren när de är i kontakt med din verkstad. Det spar tid för dig som du kan lägga på att sälja fler arbeten eller administrerar din verkstad och skapar en bra upplevelse för bilägaren.

Bygg ut ditt system

Moduler som kan köpas till

Med några enkla moduler kan du få ett komplett program för att få full kontroll och översikt på din verkstad från offert till bokförda verifikat på rätt konton.

Redo att öka lönsamheten på din verkstad?

Kontakta oss

Om du vill boka en demo eller har andra frågor är du välkommen att kontakta oss genom detta formulär. Vi är flexibla och står till tjänst för att svara på dina funderingar eller för att arrangera en alternativ tidpunkt eller kontaktmetod som passar dig bättre. Ni når oss även på telefon vardagar mellan 08:00 - 16:00 på:

08-400 64 170

Tack! Ditt meddelande har skickats, vi kontaktar dig så snart vi kan.
Oops! Något gick fel, testa igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, tips och tricks, utbildning.

Tack! Du har nu lagts till för att ta emot vårt nyhetsbrev.
Oops! Något gick fel, testa att skicka igen.